Yabancı Diller Yüksekokulu - ydyo@gelisim.edu.tr

İngilizce Okutmanı (Ders Saati Ücretli)

İngilizce Okutmanı (Ders saati Ücretli)
İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı*, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı*, İngilizce Mütercim-Tercümanlık*, Çeviribilim*, bölümlerinden lisans diplomasına sahip, bir yüksek öğrenim kurumunda yetişkinlere İngilizce öğretmek üzerine bir kariyer inşa etmek isteyen yeni mezunların başvurularını bekliyoruz.
* Bu bölümlerden mezun olan adayların tanınır bir kurumdan alınmış geçerli bir öğretmenlik sertifikasına (İngilizce Öğretmenliği Sertifikası, CELTA, ICELTS, Trinity-TESOL, vb.) sahip olması gerekmektedir.

İş Tanımı
  • YDYO öğrencilerine eğitim sağlamak
  • Okutmanlık dışı görevleri yürütmek
  • İşle ilgili diğer sorumlulukları yürütmek
  • YDYO tarafından verilen ders saatlerinde okutmanlık yapmak

Öğretmenliğe Başlama Programı
İşe yeni başlayan tüm okutmanlara, yüksekokulumuz bünyesindeki Hizmet İçi Eğitim Birimi tarafından, işe alım sürecinin bir parçası olarak, akademik yıldan önce başlayıp yıl boyunca süren bir Öğretmenliğe Başlama Programı sunulacaktır. Bu program oryantasyon, dönüt ve rehberlik sağlanmaktadır.
Eğer bu iş ile ilgileniyorsanız lütfen Instructor Application Form unu doldurup bir eposta ile ydyo@gelisim.edu.tr  adresine gönderiniz.